Intelligent Air 

Možnosť zvoliť si inteligentný režim, ktorý optimalizuje komfortný chladiaci systém s výrazne zníženou spotrebou energie. Touto spotrebou energie až 2,0 kWh počas 8 hodinovej nočnej doby sa dosiahne až 71% úspora spotreby energie.

Nano Aqua sterilizácia

Ionizátor Nano Aqua uvolňuje kladné a záporné ióny pre sterilizáciu vzduchu s účinnosťou až 97,5%. Počas ionizácie častice vo vzduchu oťažievajú a padajú na zem, po čom sa ľahko čistia z podlahy alebo iných povrchov.

Whisper Air

Whisper Air umožňuje nezávislé a presné ovládanie vnútornej a vonkajšej jednotky pre plynulejšie prúdenie vzduchu, ktoré spôsobuje väčšinu vnútorného hluku, čím sa dosiahne optimálna rovnováha medzi vysokým výkonom a nízkou hlučnosťou.

3D prúdenie vzduchu 

Smerový výstup vzduchu sa automaticky pohybuje vodorovne a zvisle a smeruje prúdenie vzduchu tak aby vyplnilo každý roh miestnosti.

Duálny deflektor vzduchu

Zdvojená vodorovná lamela a dvojstupňové motory umožňujú až 9 prevádzkových polôh, 4 v režime chladenia a 5 v režime kúrenia, s dvomi inteligentnými uhlami pre lepšie odsávanie a efektívnejšie vykurovanie alebo chladenie.

Bezhlučná prevádzka – tichý chod

Chcete vypnúť zvukový signál pri obsluhe zariadenia? Ak zapnete bezhlučnú prevádzku, dosiahnete tichý chod vášho zariadenia a vaše prostredie bude pohodlnejšie.

R32 ekologické chladivo

Klimatizácie s chladivom R32 poskytujú 2-9% zvýšenie energetickej účinnosti v porovnaní s chladiacimi zariadeniami s plynom R410A.

Úspora energie

Zdravie

Spoľahlivosť

Komfort a pohodlie

Účinnosť

do 130m3